FOLIACTIVE PILLS - 60 DB

10 690 Ft

 • Nincs készleten

Foliactive hajhullás elleni és hajnövesztő kapszula

Időszakos, vagy már-már tartósnak tekinthető hajhullással küzd? Fél, hogy a hajritkulás látványos lesz, vagy esetleg már látszanak is a hajhiány nyomai? Nem tud és nem is akar megbékélni a tudattal, hogy hajkoronája napról-napra egyre ritkább és erőtlenebb lesz? 

Jó hírünk van! Nem kell beletörődnie a hajhullásba, kopaszodásba! A Foliactive hajnövesztő kapszula képes természetes módon megszüntetni a hajhullást és minden vele járó kellemetlenséget. Alkalmazása képes javítani a fejbőr vérkeringését, ami által a hajgyökerekhez könnyebben jutnak el a szükséges tápanyagok, így az erős, egészséges lesz, illetve marad. A hajhullás rövid időn belül megszünhet, a hajnövekedés pedig újult erővel, rohamos tempóban indulhat meg. Az eredmény látványosan dúsabb és egészségesebb frizura. 

A kopaszodás nemtől és életkortól függetlenül, rengeteg ember életét keseríti meg. Vannak, akiknél időszakosan jelentkeznek a problémák, vitaminhiányból, vagy hormonális változásokból adódóan és vannak, akiknél tartósan fennáll a hajritkulás állapota. Amíg a hajtüszők épségben megvannak, addig semmi sincs veszve!

A hajhullás hátterében megannyi tényező meghúzódhat:

 • elégtelen táplálkozási szokások, így bizonyos vitaminok hiánya
 • évszakváltások
 • várandósság, illetve szülés utáni állapot
 • hormonális változások
 • gyulladás a szervezetben
 • öröklött genetikai tényezők
 • stb.

A termékünkben megtalálható jótékony hatóanyagok sikeresen járulnak hozzá a hajtüszők gyors regenerálódásához. Így a megritkult frizura rövid időn belül ismét sűrűsödni kezdhet, valamint a hajhullásnak is eleje vehető.

Mire számíthat a hajhullás ellen javasolt Foliactive alkalmazását követően?

 • Hajtüszői rohamos tempóban regenerálódni kezdenek.
 • Rövid időn belül észlelheti az egyre sűrűbben és gyorsabban növekvő babahajszálakat az addig ritkás hajas területeken.
 • A hajhullási problémák rövid időn belül megszűnhetnek.
 • Haja gyorsabb ütemben nőhet.
 • Hajkoronája egészségtől duzzadó, természetesen dús és fényes hatású lesz.

Milyen előnyei vannak a Folliactive kapszulának más hajhullás elleni készítményekkel szemben?

- Ez a termék kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, így a létező legtermészetesebb módon szüntetheti meg vele a hajhullást és táplálhatja hajszálait.

- A termék nem egy általános szépségvitamin, hanem kifejezetten hajhullás ellen, haj növekedést serkentő céllal, orvosok orvosok által kifejlesztet hajnövesztő kapszula. Összetevői speciálisan a haj egészségét szolgálják.

A kopaszodás hormonális okainak megszüntetésére nagyon kevés készítmény képes. A hormonális típusú hajhullást az úgynevezett DHT (dihidro-tesztoszteron) hormon okozza, melyet bizonyos enzimek, a tesztoszteronból alakítanak át. A Foliactive speciális összetevői a fejbőrbe hatolva megkötik a hajtüszők körüli androgén receptorokat, ami által képes gátolni az átalakító enzimek működését, így nem jön létre a kopaszodást okozó DHT hormon. Mindezt a folyamatot 100%-ban természetes összetevőkkel éri el, káros mellékhatások nélkül.

- A Foliactive készítményből beszerezhető kapszula és spray is, így egyedülálló módon egyszerre belülről és kívülről tudja táplálni haját, így érve el maximális eredményességet. (Igény esetén lézerfésű is megvásárolható a termékcsaládból, így téve kompletté a hajápoló felszerelést.)

- A készítmény nem csak megszüntetheti a hajhullást, de segíthet, hogy a hajtüszők gyorsan regenerálódjanak, így a kihullt hajszálak helyén gyorsan új hajszálak nőhessenek. Így dúsítja vissza a megritkult frizurát. 

- A kapszulák nem csak a hajhullás kezelésére, de megelőzésére is használhatók

Kinek ajánljuk ezt a terméket?

Mindazoknak, akik kényelmetlenül érzik magukat a hajhullás súlytotta állapotban, szeretnék megállítani a hajvesztést és szeretnének ismét egészségesen dús hajkoronát. A készítményt ajánljuk továbbá nemtől és életkortól függetlenül mindenkinek, aki számára fontos haja egészségének megőrzése és szeretne rövid időn belül szebb, hosszabb hajkoronára szert tenni. 

A Foliactive komplett hajhullás elleni kezelési csomagot kínál, mely három különböző termékből áll:

hajhullás elleni tabletták, hajhullás elleni spray és speciális kialakítású lézerfésű. A három termék hatékonysága az együttes használat során összeadódik, így egyedülálló hatékonysággal érhető el vele a hajnövesztés.

Számoljon le a hajritkulással és élvezze a gyönyörű, egészséges hajkorona nyújtotta önbizalmat!

 

A készítmény 100-ig természetes, növényi eredetű. Vásárlóink véleménye alapján kellemetlen mellékhatás az alkalmazást követően nem tapasztalható. A készítmény hatásfoka egyénenként eltérő lehet. 

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 1-4 munkanap

Szállítási költség 9.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

9.000 Ft alatti megrendelés esetén egységesen, súlytól függetlenül 1.250 Ft Magyarország egész területére.


Biztonságos fizetés! Az utánvét összegét csak az árú átvételekor, a futárnak készpénzben vagy akár bankkártyával is kifizetheti.