HOROSCOPE - Libra

7 290 Ft

  • Nincs készleten

MÉRLEG (09.24-10.23)

LIBRA

A szett tartalma:

  • A csillagjegyhez illő ásványi kőzet nyaklánc: Rodokrozit
    (A kő színe, árnyéka, intenzitása szettenként eltérő lehet, hiszen természetes kőről beszélünk)
  • Melegítő hatású, bizsergető hatású és orgazmust elősegítő klitorisz balzsam csillag ánizs kivonattal, ami tökéletes a Mérleg természetes eleméhez, ami nem más mint a: Levegő
  • Bőrbarát szilikon anyagú ujjvibrátor, 10 vibrációs fokozattal.

Ezutóbbihoz víz bázisú síkositó használatát ajánljuk.

Oda van a színpadias dolgokért, a drámáért. Nőiességében szeret kibontakozni, és szereti ha ezt mások is látják. Fontos hogy hogyan tálalják számára a dolgokat, sokszor csak a megfogalmazáson múlik igent vagy nemet mond-e valamire. Bolygója a Vénusz, ezért a szépérzék, a szép dolgokra való igény nála természetes. Igényes, nagy precíz, odafigyel magára. Szeret flörtölni, ha partneréről van szó, akkor is kész a mindennapokban egy kis kacérkodásra. Természetéből kifolyólag ingadoznak a hangulatai, van hogy a hétköznapok gondjai és teendői mellett fel sem merül benne a szexuális együttlét, van hogy partnere szinte képtelen leszedni magáról. Nincs az új dolgok elől elzárkózva, nyitott, de csak ha a másik fél kezdeményez benne. Nem veti meg az élvezeteket, legyen szó bármikről, minden jöhet, akár gasztronómiai, akár vizuális vagy szexuális jellegű dolog, a szép és élvezetes dolgok mind kényeztetik.

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 1-4 munkanap

Szállítási költség 9.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

9.000 Ft alatti megrendelés esetén egységesen, súlytól függetlenül 1.250 Ft Magyarország egész területére.


Biztonságos fizetés! Az utánvét összegét csak az árú átvételekor, a futárnak készpénzben vagy akár bankkártyával is kifizetheti.