HOROSCOPE - Aquarius

7 290 Ft

  • Nincs készleten

VÍZÖNTŐ (01.21 – 02.20)

PISCES

A szett tartalma:

  • A csillagjegyhez illő ásványi kőzet nyaklánc:  Türkiz
    (A kő színe, árnyéka, intenzitása szettenként eltérő lehet, hiszen természetes kőről beszélünk)
  • Melegítő hatású, bizsergető hatású és orgazmust elősegítő klitorisz balzsam csillag ánizs kivonattal, ami tökéletes a Vízöntő természetes eleméhez, ami nem más mint a: Levegő
  • Bőrbarát szilikon anyagú ujjvibrátor, 10 vibrációs fokozattal.

Ez utóbbihoz víz bázisú síkositó használatát ajánljuk.

Képzelőerejét szereti a praktikákban kamatoztatni, új dolgokat kipróbálni. Lelkes kezdőként is kitartó, utána pedig megállíthatatlan. Igényli az újítást, a kapcsolat minden területén, nem szereti ha ellaposodnak körülötte a dolgok. A szerény, félénk kisfiúk nem neki valók. Karakán, határozott férfia van szüksége, aki terelgetni tudja, kicsit irányítani is ha kell. Türelmetlen, ha akar valamit azt megszerzi vagy elengedi, közép út nincs. Nem érdemes játszadozni vele, túl komolynak érzi magát hozzá. Szereti a nem hétköznapi dolgokat az élet minden területén, ez a szexuális életére is igaz. Nem kell hát meglepődni, ha olyan dolog is helyet kap az alap repertoárban, ami a misszionárius szex mellett egyeseknek talán kicsit extrémnek tűnhetnek.

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 1-4 munkanap

Szállítási költség 9.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

9.000 Ft alatti megrendelés esetén egységesen, súlytól függetlenül 1.250 Ft Magyarország egész területére.


Biztonságos fizetés! Az utánvét összegét csak az árú átvételekor, a futárnak készpénzben vagy akár bankkártyával is kifizetheti.