HOROSCOPE - Scorpio

7 290 Ft

  • Nincs készleten

SKORPIÓ (10.24.-11.22)

SCORPIO

A szett tartalma:

  • A csillagjegyhez illő ásványi kőzet nyaklánc:  Opál
    (A kő színe, árnyéka, intenzitása szettenként eltérő lehet, hiszen természetes kőről beszélünk)
  • Melegítő hatású, bizsergető hatású és orgazmust elősegítő klitorisz balzsam szantálfa kivonattal, ami tökéletes a Skorpió természetes eleméhez, ami nem más mint a: Víz
  • Bőrbarát szilikon anyagú ujjvibrátor, 10 vibrációs fokozattal.

Ez utóbbihoz víz bázisú síkositó használatát ajánljuk.

A szexualitás nála nem csak a szexet jelenti. Az előjáték, az apró praktikák, minden fontos helyet foglal, ezért szeret kísérletezgetni. Nem szereti az elutasítást, számára nagyon fontos partneréből kihozhassa a legtöbbet. Rendkívül érzéki és kreatív, mindig, mindenhol, minden helyzetben kapható a dologra. Olyan társra, partnerre van szüksége maga mellé, aki tartja vele a lépést, nyitott az új dolgokra, és kellően spontán a (néha talán kicsit meglepő) helyzetekhez vagy fantáziákhoz is. Nem szereti a határozatlanságot és a töszörgést, ha ezt tapasztalja az érdeklődése hamar eltűnik.
A Skorpió nő szeret csábítani, irányítani a dolgokat, de meg kell találni az arany középutat, hiszen ha már a férfi nem kellően férfi a szemében, a lelkesedése alábbhagy. Azt már persze nem veszi észre, hogy a férfi csak a kedvében próbált járni, csak a végkifejletet látja. Nem vallaná be, de szereti ha a férfi irányít, határozottan és erősen. Ez csak még jobban felkorbácsolja a vágyait.

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 1-4 munkanap

Szállítási költség 9.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

9.000 Ft alatti megrendelés esetén egységesen, súlytól függetlenül 1.250 Ft Magyarország egész területére.


Biztonságos fizetés! Az utánvét összegét csak az árú átvételekor, a futárnak készpénzben vagy akár bankkártyával is kifizetheti.