HOROSCOPE - Leo

7 290 Ft

  • Nincs készleten

OROSZLÁN (07.23 – 08.23)

LEO

A szett tartalma:

  • A csillagjegyhez illő ásványi kőzet nyaklánc:  Csillagfüzér
    (A kő színe, árnyéka, intenzitása szettenként eltérő lehet, hiszen természetes kőről beszélünk)
  • Melegítő hatású, bizsergető hatású és orgazmust elősegítő klitorisz balzsam gömbérrel, ami tökéletes a Oroszlán természetes eleméhez, ami nem más mint a: Tűz
  • Bőrbarát szilikon anyagú ujjvibrátor, 10 vibrációs fokozattal.

Ez utóbbihoz víz bázisú síkositó használatát ajánljuk.

Amit az Oroszlán akar, általában meg is kapja. Szeret a csúcson lenni minden tekintetben, és irányítani a dolgokat. A becserkészést otthon sem mellőzi, akár egy fehérneművel vagy más praktikákkal. A Tűz jegyben születettek között a leghatározottabb, igazi vezér egyéniség. Nem jellemző hogy gátlásos lenne, de a cirógatást, csókokat és a gyengédséget nagyon igényli ahhoz, hogy meg tudjon nyílni partnerének. Akár csak egy bújós kölyök oroszlán, vagy mint egy kis cica. Hiúsága miatt mindig igényli a visszajelzéseket, az egója nem tűri ha nem figyelnek rá, ő viszont kizárólagos figyelmet és teljesen maximális odaadást vár partnerétől. Azt a férfit fogadja el maga mellé, aki bármire képes érte, nem fél meghódítani. Szereti ha kényeztetik, oda figyelnek rá, mert akkor is a figyelem középpontjában érezheti magát.

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 1-4 munkanap

Szállítási költség 9.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

9.000 Ft alatti megrendelés esetén egységesen, súlytól függetlenül 1.250 Ft Magyarország egész területére.


Biztonságos fizetés! Az utánvét összegét csak az árú átvételekor, a futárnak készpénzben vagy akár bankkártyával is kifizetheti.