FOLIACTIVE SPRAY - 100 ML

7 420 Ft

  • Nincs készleten

Foliactive Spray hajhullás ellen és a hajnövekedés serkentéséért

Elege van már a hajhullásból? Gyűlöli, hogy az egész lakás a kihullt hajszálakkal van tele? Aggasztja, hogy a hajritkulás, kopaszodás egyre láthatóbb nyomokat hagy maga után? Keresi a hatékony megoldást, de ragaszkodik a biztonságos, természetes módszerekhez? Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Foliactive spray hajhullás elleni készítmény innovatív erejét!

A szinte szűnni nem akaró hajhullás, kopaszodás rendkívüli mód meg tudja viselni az embert, ami nem is csoda, hiszen a dús, ápolt haj a szépség és fiatalság szimbóluma. A haj ritkulásával így az ember (legyen az nő, vagy akár férfi) könnyen úgy érezheti, hogy éppen az említett erényektől fosztja meg a sors. Így az esztétikai probléma rövid időn belül önértékelési gondokat vonzhat maga után. 

A hajhullással a legnagyobb probléma, hogy míg kezdetben a hajkorona megritkulása nem feltűnő, sajnos rövid időn belül azzá válhat, ha nem történik meg időben a tünetmentesítés. Ebben nyújt hatékony segítséget a Foliactive Spray, mely speciálisan válogatott növényi hatóanyagainak köszönhetően képes lehet rövid időn belül megszüntetni a hajhullást és beindítani az új hajszálak gyors növekedését. 

Mire számíthat a hajhullás elleni Foliactive Spray alkalmazása során?

  • Rövid időn belül mérséklődhet, majd teljesen megszűnhet a hajhullás, kopaszodás.
  • A hajtüszők regenerálódása beindul és rövid időn belül megjelenhetnek az új hajszálak.
  • Szinte napról-napra érzékelheti majd, hogy hajkoronája egyre dúsabbá és fényesebbé válik.
  • Hajhossza rohamos tempóban megnövekedhet. 
  • Hajkoronája egészségtől duzzadó, természetesen dús és fényes hatású lehet. 

Tapasztalja meg Ön is a hajhullás elleni spray hatékonyságát és nyerje vissza erőtől duzzadó, dús hajkoronáját! A Foliactive spray összetételében minden olyan vitamin és ásványi anyag megtalálható, amire az egészséges, dús és fényes hajnak szüksége van. 

Miben különb a Foliactive Spray a többi hajhullás elleni készítménynél? 

- Ez a készítmény 100%-ig természetes összetevőkből áll össze, aminek köszönhetően maximálisan természetes megoldást képes nyújtani a hajhullással szemben. Összetevői között minden olyan vitamin és ásványi anyag megtalálható, amely hozzájárul a haj egészségéhez. 

- A terméket kifejezetten hajhullás ellen, a hajnövekedés elősegítése és gyorsítása céljából, szakértő orvosok fejlesztették ki

- A Foliactive egyedülálló módon képes segítséget nyújtani még azoknak is, akik genetikai, hormonális eredetű hajhullással küzdenek. Speciális gyógynövényi alkotóelemei a fejbőrbe kerülve képesek megkötni a hajtüszők körüli androgén receptorokat, így gátolva meg, hogy az enzimek a tesztoszteront DHT hormonná alakítsák. Azzá a férfi nemi hormonná, amely a férfias típusú kopaszodás egyik fő okozója.

- A spay kiszerelés által a hatóanyagok közvetlenül a kezelendő területre kerülnek, így gyors beszívódással rögtön ott tudják kifejteni hatásukat, ahol arra szükség van. 

- A készítmény kettős hatással bír. Ez azt jelenti, hogy nem csak megszüntetheti a hajhullást, de segíthet beindítani a hajtüszők gyors regenerálódását, így a kihullt hajszálak helyén rövid időn belül új, egészséges hajszálak nőhetnek. Ezáltal a hajkorona esztétikusan dús és egészségtől duzzadó lehet.

- A Foliactive készítményből a spray mellett egyedülálló módon beszerezhető hajhullás elleni kapszula és lézerfésű is, így extrém hatékony módon egyszerre belülről és kívülről tudja táplálni haját.

Kinek ajánljuk ezt a terméket?

A Foliactive Sprayt azoknak a nőknek és férfiaknak ajánljuk, akik szeretnék megelőzni a hajhullást, vagy hatékonyan kezelni azt. A termék gyógynövényi ahtóanyagai segíthetnek a hajhullástól mentes, dúsabb és egészségesebb frizura elérésében, nemtől és életkortól függetlenül. A hajhullás megszüntetése mellett a készítmény összetevői szabályozzák a fejbőrön a viasz és az olajok felhalmozódását, így előzve és szüntetve meg minden ezekkel kapcsolatos problémát. Emellett hatékonyan semlegesíti a faggyúmirigy hipertrófiájának hatását is, mely révén hatékonyan segíti elő a haj regenerálódását. 

Próbálja ki a Foliactive Sprayt és tegyen szert dús, egészségtől fénylő hajkoronára!

 

A készítmény 100-ig természetes, növényi eredetű. Vásárlóink véleménye alapján kellemetlen mellékhatás az alkalmazást követően nem tapasztalható. A készítmény hatásfoka egyénenként eltérő lehet. 

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 1-4 munkanap

Szállítási költség 9.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

9.000 Ft alatti megrendelés esetén egységesen, súlytól függetlenül 1.250 Ft Magyarország egész területére.


Biztonságos fizetés! Az utánvét összegét csak az árú átvételekor, a futárnak készpénzben vagy akár bankkártyával is kifizetheti.