X-EPIL TERHESSÉGI GYORSTESZT - 1 DB

490 Ft

  • Nincs készleten

X Epil terhességi teszt

 

Az X-Epil terhességi teszt ideális eszköz a terhesség otthoni ellenőrzésének. (A terhességnek már egészen korai szakaszától!)

A teszt úgy lett kialakítva, hogy mindenféle előzetes ismeret, vagy tapasztalat hiányában is bárki által elvégezhető és kielemezhető legyen.Hogyan működik a terhességi teszt?


A tesztcsík kijelölt helye, tesztzónája, vizelettel érintkezve képes kimutatni a méhlepény által termelt, úgynevezett hCG hormont. Ez a hormon egy bizonyos szintig állandóan jelen van a vizeletben, a terhesség kezdete során azonban koncentrációja megemelkedik, így mérése megbízhatóan jelzi a terhesség meglétét. (A piacon lévő valamennyi otthoni terhességi teszt a hCG hormon szintjének mérésével működik.) A tesztelés során a tesztcsík a Teszt Zónában (ezt a teszten egy T-jelöli) érintkezik a vizelettel, ahol biokémiai reakció következtében, egy bizonyos hCG hormonszint felett elszíneződik, jól látható rozsaszín-piros csíkot hozva létre, mely a terhesség meglétét jelzi.

 

Javaslatok a teszt elvégzéséhez:

  • A teszt elvégzéséhez készítsen elő egy tiszta, száraz poharat és egy időmérő eszközt
  • Lehetőleg a reggeli első vizeletnél végezze el a tesztelést (A reggeli vizelet a legkoncentráltabb, ezért szokták a legtöbb vizeletvizsgálathoz ezt kérni.)
  • Ügyeljen rá, hogy a teszt végzése során betartsa a használati utasításban leírtakat. A teszt a vizeletbe helyezés után 3 perc múlva már mutatja az eredményt, 10 perc elteltével azonban már fals eredményt mutathat, vagy az eredmény leolvashatatlanná válhat.
  • A teszten külön van egy Kontroll Zóna (C-vel jelzett) és egy Teszt Zóna (T-vel jelzett). A Kontroll Zóna (C) azt ellenőrzi, hogy megfelelően működik-e a teszt, az itt megjelenő vonal, még nem a terhességet jelzi. A terhesség akkor áll fenn, ha a Teszt Zónában (T) is megjelenik egy vonal. (Tehát gyakorlatilag, mikor a teszt Zónáin 2 vonal olvasható le.)

 

Az X Epil terhességi teszt használatával kényelmesen, otthonában, gyorsan és nagy precizitással tesztelheti le a terhesség meglétét. A csomagolás részletes használati utasítást tartalmaz, melyet lépésről-lépésre követve a tesztelés szinte gyerekjáték. 

Ne mradjon kétségek között, ha felmerül a gyanu, hogy esetleg áldott állapotba került, tesztelje le minél előbb! Webáruházunkból gyors szállítással, diszkrét módon vásárolhat. Sőt még a termék csomagolása sem fog annak tartalmára utalni. 

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 1-4 munkanap

Szállítási költség 9.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

9.000 Ft alatti megrendelés esetén egységesen, súlytól függetlenül 1.250 Ft Magyarország egész területére.


Biztonságos fizetés! Az utánvét összegét csak az árú átvételekor, a futárnak készpénzben vagy akár bankkártyával is kifizetheti.