MEDI-LAB TERHESSÉGI GYORSTESZT - 1 DB

990 Ft

  • Nincs készleten

MEDI-LAB - terhességi gyorsteszt

 

1 db teszt

 

A korai terhesség kimutatására.

 

Már 3 napos terhességet a beágyazósát követően kimutat.

 

A doboz egyszeri, önellenőrzés céljára felhasználható tesztet tartalmaz: medi lab terhességi teszt.

 

Kérjük a használati utasítás figyelmes elolvasását felhasználás előtt!

 

Kizárólag in vitro használatára. Belső használata tilos!

 

Rendkívüli megbízhatóság! Nagy érzékenység (25 IU/I HCG)

 

MEDI-LAB HASZNÁLATI UTASÍTÁS

 

Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott önellenőrzés céljára alkalmas gyorstesztet választotta, amely megbízható minőségét naponta bizonyítja a kórházak, rendelőintézetek laboratóriumaiban. A Medi-lab alkalmas a megtermékenyített petesejt beágyazódása után már három nap múlva a terhességet kimutatni! Ha Ön a vizsgálatot a várt menstruáció idején (vagy akár már két nappal előtte) végzi el, akkor a teszt terhesség esetén pozitív eredményt ad.

 

Mielőtt felhasználná a tesztet, kérjük, hogy az utasítást szíveskedjék figyelmesen elolvasni! A vizsgálathoz kis mennyiségű vizelet szükséges. A teszt rendkívül nagy érzékenységű, ezért nem szükséges reggeli első vizeletet gyűjteni, a vizsgálat bármely napszakban elvégezhető. Figyelembe kell venni azonban, hogy ha a vizsgálat célja a terhesség lehetős legkorábban történő kimutatása, akkor mindig a reggeli első vizelet erre a legalkalmasabb.

 

ELŐKÉSZÍTÉS:

 

Gondosan elmosott, és kiöblített üveg vagy műanyag edényt használjunk a vizelet (a mennyisége minimum 0,5-1 dl legyen) összegyűjtéséhez. A vizsgálathoz szükséges egy időmérő eszközre, amellyel az 5-10 perc mérhető.

 

A VIZSGÁLAT MENETE:

 

A dobozban található tesztcsíkot bontsuk ki a hermetikusan lezárt fém fóliából, majd közvetlenül a felbontás után állítsuk bele a vizeletet tartalmazó edénybe (1-es ábra).

 

Ha nincs idő a vizsgálatot azonnal elvégezni, úgy az összegyűjtött vizeletmintát (maximum 72 órára) hűtőszekrénybe tehetjük.

 

A vizsgálathoz helyezze az edényt vízszintes felületre.

 

A dobozban található tesztcsíkot "kibontva a hermetikusan lezárt fém fóliából" állítsa bele a vizeletet tartalmazó edénybe.

 

Fontos, hogy a tesztcsík csak a végén található kicsi nyilakkal jelölt részéig merülhet. A mintába kb. 5 percig (maximum 10 percig).

 

Megjegyzés: az úgynevezett reakció zónát (a színes felületek közötti fehér terület, ahol a reakció zajlik a vizsgálat során), ujjunkkal ne érintsük (2. ábra)

 

Fontos!

 

- már halvány második vonal megjelenése is pozitív eredmény (terhességet) jelez!

 

- pozitív eredmény estében ajánlatos a vizsgálatot kb. 48-72 óra múlva megismételni, annak érdekében, hogy megbizonyosodjon: a terhesség továbbra is fennáll.

 

- a teszt kizárólag egyszeri alkalommal, külsőleg használható. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne használjon lejárt tesztet. A teszt felhasználásáig szobahőmérsékleten 15-25oC-on tárolandó, és nem fagyhat meg.

 

- a fals pozitív eredmények kivédése érdekében a tesztet 10 perc elteltével már nem szabad leolvasni.

 

- a kapott eredményt beszélje meg kezelőorvosával.

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 1-4 munkanap

Szállítási költség 9.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

9.000 Ft alatti megrendelés esetén egységesen, súlytól függetlenül 1.250 Ft Magyarország egész területére.


Biztonságos fizetés! Az utánvét összegét csak az árú átvételekor, a futárnak készpénzben vagy akár bankkártyával is kifizetheti.