EROPHARM - SEX ENERGETIKUM GENERATION 50+ CREME - 40 ML

5 990 Ft

  • Raktáron

Eropharm - Sex Energetikum Generation 50+ Creme - Vitalizáló készítmény Férfiaknak 50 év felett

40 ml

Ez a termék egy korszerű vitalizáló készítmény, elsősorban 50 év feletti férfiak számára, kifejezetten a pénisz és a here ápolására. Ez a hatékony készítmény optimálisan gondoskodik az ön nemi szervének tájékáról, hatékonyan vitalizálja azt, aminek révén pedig szexuálisan fittebbé teszi önt. A vitalizáló krém segíti a jobb vérellátás létrejöttét a péniszben és a herékben, ezáltal is megóv a gyors kimerüléstől, és biztosítja az Ön rugalmasságát és teljesítőképességét az együttlétek során. A pénisz megfelelő vérellátottsága elsődleges szempont a merevedés létrejöttében, a vitalizáló krém így elősegíti az együttléthez szükséges optimális merevedési szint elérését is.

Az életkor nem szabhat gátat a minőségi, mindkét fél számára kielégítő együttléteknek, a vitalizáló krém segít, hogy 50 év felett is irigylésre méltó teljesítményt nyújtson a hálószobai kalandok során. Miért hagyná, hogy szexuális élete ilyen korán véget érjen, mikor könnyen lehet, hogy egy kis plusz segítséggel akár még jobb is lehet a szex, mint ifjú korában! Használja a készítményt a hozzá mellékelt használati utasításban leírtak szerint és élvezze annak pozitív hatásait! Töltse fel vitalitással péniszét és szexuális életét! A termék használatáért egészen biztosan partnere is hálás lesz!
A vitalizáló krém új energiákkal tölti fel szexuális életét, így 50 év felett is könnyedén okozhat még kielégítő gyönyört partnere és önmaga számára. 
 

A termék összetevői:
Aqua, Glycerin, Caprylic, Tiglyceride, Alcohol, Citrate, Oil, Butter, Cera flava, Taurine, Ginseng, Sodium, Citric acid

A készítmény használata:
Adagoljon alkalmanként nagyjából cseresznye mennyiségű krémet a kezére, vagy péniszéra és finoman masszírozza be a pénisz és herék területére. 

Tárolás:
A termék biztonsági okokból gyermekek elől gondosan elzárandó, valamint száraz, hűvös helyen tárolandó annak érdekében, hogy minél hosszabb ideig megőrizze szavatosságát és minőségét.

Származási ország:
Németország (DE)

Minőségét megőrzi:
Csomagoláson jelzett időpontig.

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 1-4 munkanap

Szállítási költség 9.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

9.000 Ft alatti megrendelés esetén egységesen, súlytól függetlenül 1.250 Ft Magyarország egész területére.


Biztonságos fizetés! Az utánvét összegét csak az árú átvételekor, a futárnak készpénzben vagy akár bankkártyával is kifizetheti.