LIBIDO FEMME - 5 DB

9 990 Ft

  • Nincs készleten

A LIBIDOFEMME FELHASZNÁLÁSÁRA VONATKOZÓ UTASÍTÁSOK

Mi a Libidofemme és mire használjáuk?

A Libidofemme egy étrend-kiegészítő, amely a szexuális vágy és a szexuális elégedettség növekedését támogatja a felnőtt nőkben. A Libidofemme egy egyedülálló növényi összetételű étrend-kiegészítő kapszula, mely segítségével egyensúlyba kerülhet a szervezete és fokozódhat a nemi vágy. A vágy fokozódhat, emellett a nedvesség is javulhat a Libidofemme szedése esetén. A Libidofemme nem tartalmaz semmiféle vegyi anyagot, ami azt jelenti, hogy teljesen biztonságos.

MILYEN TUDNI MIKOR TUDNI A LIBIDOFEMME-T?

A Libidofemme természetes termék, amely biztonságosan fogyasztható, ha elolvassa és követi ezt az útmutatót. Nem jelentettek káros mellékhatásokat.

Terhesség

Bár nem számoltak be negatív hatásokról, javasoljuk, hogy ne vegye be. Libidofemme kapszulákat, amíg terhes.

HOGYAN KELL SZEDNI A LIBIDOFEMME-T?

1 db 525 mg kapszula egy adag. A Libido Femme kapszulákat körülbelül egy órával a szexuális aktivitás előtt kell bevenni. Lenyelni egy kapszulát egy egész pohár vízzel. Lenyelés nehézsége esetén a kapszula két felét könnyedén elválaszthatja, és a tartalmat elegendő vízzel el lehet venni. Kívánt esetben a napi adagot növelheti két kapszulára. A libidofemme kapszulákból 24 órán belül ne fogyasszon kettőnél többet.

LIBIDOFEMME ÖSSZETEVŐIRŐL

A B6-vitamin és a B12-vitamin jelenléte pozitív hatással van a női testre. A Damiana levelei, amelyek hagyományosan általános tonikként használatosak, és segítenek helyreállítani a szexuális funkciókat a női testben. A Dong Qual rizóma a kínai orvoslásban méh toniként használható, amely segít a menstruációs ciklus szabályozásában és a menstruációs fájdalmak enyhítésében. Bizonyos körökben ezt a gyógynövényt a "női ginseng" néven emlegetik. A Panax Ginseng a világ minden tájáról ismert, mert afrodiziákum hatással bír. A fokozhatja és növelheti a szellemi és fizikai állóképességet is..

HOGYAN KELL A LIBIDOFEMME KAPSZULÁKAT TÁROLNI?

A Libidofemme-t tartsa távol a gyerekektől. Ne tárolja 30 ° C feletti hőmérsékleten. Az eredeti csomagolásban tárolja a nyersanyag nedvességtartalmát. Mindig ellenőrizze a dátum szerinti felhasználást a dobozban.

A Libidofemme támogatja a felnőtt nők iránti megnövekedett szexuális vágyat és szexuális elégedettséget.

ÖSSZETEVŐK HATÓANYAG A NAPI ADAGBAN
Illatos rózsásvarjúháj (Rhodiola Sacre) 115mg
Szúrós gyöngyajak (Herba Leonuri) 95mg
Nagyfészkű kangzu (Rhizoma Atractylodis Macrocephalae) 80mg
   
Anemarréna (Anemarrhena Asphodeloides) 60mg
Phellodendri cortex (Phellodendron amurense) 45mg
Paeoniae moutan cortex (Paeonia moutan) 40mg

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 1-4 munkanap

Szállítási költség 9.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

9.000 Ft alatti megrendelés esetén egységesen, súlytól függetlenül 1.250 Ft Magyarország egész területére.


Biztonságos fizetés! Az utánvét összegét csak az árú átvételekor, a futárnak készpénzben vagy akár bankkártyával is kifizetheti.